Ledelsespåtegning

Bestyrelse og direktion har dags dato behandlet og godkendt årsrapporten for 2022 for Finansiel Stabilitet.
Koncernregnskabet aflægges efter International Financial Reporting Standards (IFRS) som godkendt af EU, og årsregnskabet for moderselskabet aflægges efter lov om finansiel virksomhed.
Koncernregnskabet og årsregnskabet giver et retvisende billede af koncernens og virksomhedens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2022, af resultatet af koncernens og virksomhedens aktiviteter samt koncernens pengestrømme for regnskabsåret 1. januar – 31. december 2022.
Det er ligeledes vores opfattelse, at de dispositioner, der er omfattet af regnskabsaflæggelsen, er i overensstemmelse med meddelte bevillinger, love og andre forskrifter samt med indgåede aftaler og sædvanlig praksis. Det er endelig vores
opfattelse, at der er taget skyldige økonomiske hensyn ved forvaltningen af de midler og driften af de virksomheder, der er omfattet af årsregnskabet, og at vi i den forbindelse har etableret systemer og processer, der understøtter sparsommelighed, produktivitet og effektivitet.
Ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse for udviklingen i koncernens og virksomhedens aktiviteter og økonomiske forhold samt en beskrivelse af de væsentligste risici og usikkerhedsfaktorer, som koncernen og virksomheden kan påvirkes af.
Årsrapporten indstilles til godkendelse på det ordinære virksomhedsmøde.
København den 17. marts 2023
Direktion
Karsten Biltoft
adm. direktør
Bestyrelse
Anne Louise Eberhard
formand
Ole Selch Bak
næstformand
Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen
Morten Sommerfeldt
Jesper Rangvid
Pernille Vastrup
Ulrikke Ekelund
Gå til indhold