Koncern

Finansiel Stabilitet koncernen består af en modervirksomhed og en række koncernselskaber. Finansiel Stabilitet varetager derudover administrationen af Afviklingsformuen og Garantiformuen, som er to adskilte formuer i Finansiel Stabilitet. Finansiel Stabilitet hæfter ikke for Garantiformuen og Afviklingsformuen, og disse formuer hæfter kun for egne forpligtelser.

Finansiel Stabilitets koncernselskaber er primært en række finansselskaber, der er etableret i forbindelse med afviklingen af aktiviteter overtaget fra nødlidende pengeinstitutterne som led i bankpakkerne.

Datter- og finansselskaber i Finansiel Stabilitet

 • FS Finans I A/S
  Finansselskabet FS Finans I A/S er en omdannelse i september 2012 af det oprindelige Sparebank Østjylland af 2012 A/S.
  Klik her for at læse mere om FS Finans I A/S.

 • FS Finans II A/S
  Finansselskabet FS Finans II A/S er en omdannelse i november 2012 af det oprindelige Max Bank af 2011 A/S.
  Læs mere her.

 • FS Finans III A/S
  Finansselskabet FS Finans III A/S er en omdannelse i marts 2013 af det oprindelige Amagerbanken af 2011 A/S.
  Læs mere her.

 • FS Finans IV A/S
  Finansselskabet FS Finans IV A/S er en omdannelse i marts 2013 af det oprindelige Fjordbank Mors af 2011 A/S.
  Læs mere her.

 • FS Finans V A/S
  Finansselskabet FS Finans V A/S er en omdannelse i maj 2017 af Andelskassen J.A.K. Slagelse under kontrol til et A/S, hvor selskabet også indleverede sin pengeinstituttilladelse, hvorefter selskabet er et finansselskab. Selskabet er et datterselskab af Broinstitut I A/S, der er et datterselskab af Finansiel Stabilitet.
  Læs mere her.

 • FS Finans VI A/S
  Finansselskabet FS Finans VI A/S er en omdannelse i juni 2019 af Københavns Andelskasse under kontrol til et A/S, hvor selskabet også indleverede sin pengeinstituttilladelse, hvorefter selskabet er et finansselskab. Selskabet er et datterselskab af Broinstitut II A/S, der er et datterselskab af Finansiel Stabilitet.
  Læs mere her.